El programa “Noms propis”, que s’emet des de fa anys a La 2 de TVE, ha entrevistat al president de Barcelona Salut i cardiòleg de reconeguda trajectòria Josep Brugada. En aquest capítol, el Dr. Brugada repasa la seva vida professional des de que va començar els estudis de medicina a la Universitat de Barcelona. Ell, juntament amb els seus dos germans també cardiòlegs Ramon i Pere, van investigar una malaltia d’origen genètic a la qual van anomenar “Síndrome de Brugada”. Des de fa anys, aquesta patologia està reconeguda en el marc de les malalties cardíaques. A l’entrevista, el president de Barcelona Salut també es refereix a la posta en marxa del projecte pilot a Barcelona de cardioprotecció de farmàcies, mercats municipals, estacions de metro, com una de les experiències més útils a nivell social. Només a Barcelona els desfibril·ladors de Barcelona Salut, ubicats en aquests indrets, han aconseguit recuperar 14 vides considerant que només hi ha desplegat encara un 22% del total de desfibril·ladors que contempla el projecte científic “Barcelona, territori cardioprotegit”.

http://www.rtve.es/alacarta/videos/noms-propis/noms-propis-josep-brugada/4667618/