En el marc del projecte “mercats municipals de Barcelona cardioprotegits”, iniciat l’any 2015, el dia 30 de gener s’ha cardioprotegit el mercat de Sant Gervasi amb la instal·lació d’un desfibril·lador de darrera generació a disposició de qualsevol persona davant d’un accident cardiovascular. Com ets habitual, van assistir a aquest acte el director del centre, el president de l’Associació de comerciants i altres representants de l’entitat així com de la Fundació Barcelona salut i de l’Obra Social La Caixa, col·laboradora del projecte impulsat per la nostra entitat.

De Izquierda a derecha: Ramón Martínez (vicepresidente de la Asociación de Paradistas), Josep Ribas (presidente de la Asociación de Paradistas), Silvia Domenech (directora del mercado de Sant Gervasi), Pablo Fernández (Representante de la Obra Social la Caixa) y Joana Mendoza (Jefe de área de CaixaBank)