Personal del Reial Club de Tennis Barcelona-1899 segueix atentament les indicacions del tècnic de la Fundació Barcelona Salut

  • En el marc de l’acord de caràcter científic-sanitari subscrit entre l’entitat benèfica i l’històric club esportiu

La Fundació Barcelona Salut ha realitzat un curs de formació en tècniques de Suport Vital Bàsic (SVB) i ús de desfibril·lador per al personal del Reial Club de Tennis Barcelona-1899, especialment dirigit als monitors de les diferents escoles del club, als socorristes de les piscines i al col·lectiu de serveis i atenció al públic.

En el marc del conveni subscrit el passat estiu entre la Fundació Barcelona Salut i el Reial Club de Tennis Barcelona-1899, l’històric club esportiu va instal·lar recentment a les seves infraestructures uns moderns desfibril·ladors d’última generació cedits per la institució benèfica perquè tant el personal com els socis d’aquesta entitat puguin fer front a possibles episodis cardíacs sobrevinguts.

El president de la Fundació Barcelona Salut, Dr. Lluís Donoso, i el màxim responsable del RCTB-1899, Dr. Jordi Cambra, van signar un conveni que estableix l’organització d’una sèrie d’iniciatives de caràcter sanitari en benefici dels socis del club. En virtut d’aquest acord, per exemple, la Fundació Barcelona Salut participa activament en els programes preventius dirigits a tenir cura de la salut cardiovascular dels menors que practiquen diferents disciplines esportives a les escoles del RCTB-1899.