D’esquerra a dreta, el Dr. Lluís Donoso, president de Barcelona Salut, la directora general del RCTB-1899, Maria Rosa Cruells, i el Dr. Josep Costa, responsable de l’àrea de Salut de l’entitat esportiva

  • Els dispositius també donaran servei durant el Barcelona Open Banc Sabadell, 68è Trofeig Conde de Godó 2020, que se celebrarà entre els dies 18 i 26 d’abril

En el marc del conveni subscrit el passat estiu entre la Fundació Barcelona Salut i el Reial Club de Tennis Barcelona-1899, l’històric club esportiu ha instal·lat a les seves infraestructures uns moderns desfibril·ladors d’última generació cedits per la institució benèfica perquè tant el personal com els socis d’aquesta entitat puguin fer front a possibles episodis cardíacs sobrevinguts.

Els desfibril·ladors cedits s’han col·locat en llocs transitables perquè els socis i el personal tinguin un accés immediat

Aquests dos dispositius també donaran servei al nombrós públic que, com és tradició, assitirà al Barcelona Open Banc Sabadell, 68è Trofeig Conde de Godó 2020, que se celebrarà entre els dies 18 i 26 d’abril.

Els desfibril·ladors serviran per protegir tant l’interior del club, com els voltants on s’instal·la el Village i altres espais de serveis.

El RCTB-1899 ha elaborat un protocol d’actuació que converteix les seves instal·lacions en un espai cardioprotegit

El president de la Fundació Barcelona Salut, Dr. Lluís Donoso, i el màxim responsable del RCTB-1899, Dr. Jordi Cambra, van signar un conveni que estableix l’organització d’una sèrie d’iniciatives de caràcter sanitari en benefici dels socis del club. En virtut d’aquest acord, per exemple, la Fundació Barcelona Salut participa activament en els programes preventius dirigits a tenir cura de la salut cardiovascular dels menors que practiquen diferents disciplines esportives a les escoles del RCTB-1899.

Pel que fa a la divulgació d’hàbits de vida saludables, el Dr. Ramon Brugada, membre fundador de Barcelona Salut i cap de Cardiologia de l’Hospital Universitari Josep Trueta, va obrir recentment un cicle de xerrades formatives dirigides als socis del club, amb la conferència “De cor només en tenim un. Cuida’l”.