• L’Hospital Vall d’Hebron ha obert el període d’inscripció per a participar en aquestes jornades, en la difusió i la divulgació científica de les quals col·labora la Fundació Barcelona Salut

L’Hospital Vall d’Hebron ha obert ja el període d’inscripció per a participar en el “XXIV Curs d’Actualització. Vacunes 2020”, que se celebrarà durant els dies 2 i 3 d’abril a la Sala d’actes Pavelló Docent d’aquest hospital universitari. Un any més, la Fundació Barcelona Salut col·labora en la difusió i divulgació científica d’aquestes jornades.

Durant dos dies, especialistes en les àrees de Medicina Preventiva, Epidemiologia, Immunodeficiència, Pediatria o Salut Pública, entre altres, intervindran en diferents sessions i debats que tenen com a objectiu compartir els últims progressos i actualitzar tota la informació disponible en l’àmbit de la vacunació.

“Caminant cap a l’erradicació de la poliomielitis. Noves vacunes”; “Vacunació antimeningocócica B i ACWY. Estat de la qüestió”; “Vacunació antineumocócica de l’adult a partir de 65 anys” i “Canvis en els calendaris vacunals. Prescripció de vacunes i novetats” són algunes de les sessions programades en aquesta edició.

La vacunació és la mesura preventiva que més ha contribuït a l’augment de l’esperança de vida de la població. Gràcies als protocols de vacunació, algunes malalties s’han pogut erradicar per complet i unes altres estan en vies d’eliminació. La Fundació Barcelona Salut, que té entre els seus objectius difondre i promoure totes aquelles mesures preventives que permetin reduir la incidència d’algunes de les malalties més freqüents en la societat actual, està especialment compromesa en aquest àmbit, ja que és important no perdre de vista que moltes de les malalties avui erradicades podrien ressorgir si es relaxen els protocols de vacunació.

El termini d’inscripció per a participar en aquestes jornades quedarà tancat quan quedin cobertes les 350 places disponibles.

(Premi aquí per a obtenir més informació del programa i per a realitzar la inscripció en línia).