Imagen metaslider 2
DSC_0817
Imagen metaslider 8
Imagen metaslider 4
Imagen metaslider 5
Cambra
carrusel 04
3
slider 06
005
slideresp05.jpg
Slider 2
Foto Esteller
03
carrusel 03
02
Muñeco slider
05
01
Dr. Kulisevsky
Doctor Prat
banner eyspain
Foto acuerdo
o1
1
Doctor Palao
carrusel
Sin título-2
esp 3
bcnyesp
2
slider 10
004
slider 01
slider 04
slider 02
slider 03
corazón
Hospital 1
Cesta 1
slider 07
slider 08
slider 09
slider 11
slider2
slider 13
slidertres01
platitos
sliderfarmacia.jpg
Ajos 1
manzanas1
sliderdesfi
sliderverdura
0056
0023
Foto Castells
carrusel 06
tarros2
03
04
Recortada Carmona
verdurita
002
slidertres02
Mercado de Parets
carrusel 05
Medalla recortada
Fotorecortada2
Carrousel 1
Carrousel 2
Carrousel 3
Carrousel 4
Carrousel 5
Carrousel 6
Carrousel 7
Carrousel 8
Carrousel 9
Carrousel 11
Carrousel 12
Carrousel 14
Carrousel 17
Carrousel 19
Carrousel 20
Imagen metaslider 6
carrusel 01
carrusel 02
001
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

 

El Dr. Lluís Donoso, president de la Fundació Barcelona Salut, recull la distinció de mans de l’alcalde de Castell-Platja d’Aro, Maurici Jiménez

Girona, 30 de setembre de 2019. L’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro ha concedit a la Fundació Barcelona Salut la distinció d’una placa d’agraïment per la cessió a la Policia Local, el passat 7 de setembre, d’un modern desfibril·lador d’última generació que, situat en un lloc públic i accessible, permetrà a qualsevol ciutadà auxiliar a una persona en parada cardiorespiratòria en els primers i crítics minuts fins que arriba l’assistència sanitària. Aquesta iniciativa s’emmarca dins la campanya “Catalunya, territori cardioprotegit” que Barcelona Salut va impulsar l’any 2014 amb l’objectiu de promoure hàbits de vida saludables.

L’alcalde de Castell-Platja d’Aro, Maurici Jiménez, i el cap de la Policia Local, David Puertas, van comunicar per carta al president de la Fundació, Dr. Lluís Donoso, la concessió de la distinció, que s’ha lliurat avui, dia de la Festivitat de la Policia Local.

El cap de la Policia Local de Castell-Platja d’Aro, David Puertas, saluda al doctor Lluís Donoso

“El Reglament de Distincions i Recompenses d’aquesta Policia Local té per a objecte la regulació de les recompenses als membres del cos de la Policia Local de Castell-Platja d’Aro i als components de la resta de Forces i Cossos de Seguretat, així com a qualsevol persona civil que hagi destacat en la col·laboració amb els serveis de la Policia Local, motiu pel qual s’ha aprovat per Junta de Govern Local concedir a la Fundació Barcelona Salut la distinció d’una placa d’agraïment, motivada per la cessió d’un aparell desfibril·lador a la Policia Local de Castell-Platja d’Aro”, recull la carta.

El doctor Lluís Donoso ensenya la placa d’agraïment lliurada per la Policia Local de Castell-Platja d’Aro