El Dr. Lluís Donoso, president de la Fundació Barcelona Salut, recull la distinció de mans de l’alcalde de Castell-Platja d’Aro, Maurici Jiménez

Girona, 30 de setembre de 2019. L’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro ha concedit a la Fundació Barcelona Salut la distinció d’una placa d’agraïment per la cessió a la Policia Local, el passat 7 de setembre, d’un modern desfibril·lador d’última generació que, situat en un lloc públic i accessible, permetrà a qualsevol ciutadà auxiliar a una persona en parada cardiorespiratòria en els primers i crítics minuts fins que arriba l’assistència sanitària. Aquesta iniciativa s’emmarca dins la campanya “Catalunya, territori cardioprotegit” que Barcelona Salut va impulsar l’any 2014 amb l’objectiu de promoure hàbits de vida saludables.

L’alcalde de Castell-Platja d’Aro, Maurici Jiménez, i el cap de la Policia Local, David Puertas, van comunicar per carta al president de la Fundació, Dr. Lluís Donoso, la concessió de la distinció, que s’ha lliurat avui, dia de la Festivitat de la Policia Local.

El cap de la Policia Local de Castell-Platja d’Aro, David Puertas, saluda al doctor Lluís Donoso

“El Reglament de Distincions i Recompenses d’aquesta Policia Local té per a objecte la regulació de les recompenses als membres del cos de la Policia Local de Castell-Platja d’Aro i als components de la resta de Forces i Cossos de Seguretat, així com a qualsevol persona civil que hagi destacat en la col·laboració amb els serveis de la Policia Local, motiu pel qual s’ha aprovat per Junta de Govern Local concedir a la Fundació Barcelona Salut la distinció d’una placa d’agraïment, motivada per la cessió d’un aparell desfibril·lador a la Policia Local de Castell-Platja d’Aro”, recull la carta.

El doctor Lluís Donoso ensenya la placa d’agraïment lliurada per la Policia Local de Castell-Platja d’Aro