El doctor Lluís Asmarats, vicepresident de Barcelona Salut (al centre), acompanyat dels doctors Manel Cerdà i Xavier de Balanzó, del CCR

La Fundació Barcelona Salut i el Consell Català de Ressuscitació (CCR) han signat el conveni de col·laboració que permet a les dues entitats sumar esforços pel que fa a la promoció d’hàbits de vida saludables, difonent i coordinant activitats formatives en suport vital i ressuscitació cardiopulmonar arreu de Catalunya.

Mitjançant aquest conveni, Barcelona Salut s’integra com a membre del European Resuscitation Council i del Consejo Español de Resucitación Cardiopulmonar. Aquest acord permet a la Fundació estendre els diplomes dels cursos de Suport Vital Bàsic (SVB) que imparteix des de fa anys.

L’acord s’ha signat a l’Acadèmica de Ciències Mèdiques de Catalunya. El doctor Lluís Asmarats, vicepresident de Barcelona Salut, ha rubricat el conveni en nom de l’entitat. Per part del CCR han signat el doctor Manel Cerdà, director executiu del Consell, i el doctor Xavier de Balanzó, director de Formació de l’organisme.