Es celebrarà a Barcelona i Madrid al maig

La Fundació Barcelona Salut en col·laboració amb la Fundació Formació i Futur, organitzen dues jornades sobre Intel·ligència Artificial els propers 7 i 8 de maig a Barcelona i Madrid respectivament. Les temàtiques sobre les que versaran aquestes jornades es centraran en salut, robòtica i ciutats intel·ligents. Entre altres ponents figuren Cristian Martí, fundador i CEO de Metthinks, el Dr. Baltasar Lobato, metge i soci d’IA Health d’EY, Joaquín Dopazo, director de l’àrea de Bioinformàtica Clínica a la Fundació Progrés i Salut, al CNIO va crear el grup de Bioinformàtica i a València, va crear el departament de Genòmica Computacional, i el Dr. Jaime del Barrio, exconseller de Sanitat de Cantabria, expresident de la Fundació Roche, president de l’ASD, Associació de la Salut Digital, i col·laborador també d’EY. A més, també participaran com a ponents GC Nandi, senior most Professor (HAG) and Advisor del Premier Indian Institute of Information Technology, a Allahabad, Francesco Ferro, CEO de Pal-Robotics, Carles Soler, president de la Fundació Educa-Bot, responsable de robòtica Col·laborativa i professor en Tecnologies de la Informació i les Comunicacions de la Universitat Pompeu Fabra, Álvaro Bourkaib, soci responsable de tecnologia a Cuatrecasas, i Gemma Galdón Clavell, analista de polítiques públiques, especialitzada en la vigilància i l’impacte social legal, social i ètic de la tecnologia.

Aquestes jornades compten amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, la Universitat Rovira i Virgili i la Rei Juan Carlos I, i se celebraran a Barcelona a l’Auditori FIATC i a Madrid a l’Auditori del Bufete Cuatrecasas.