El mercat de Sant Andreu compte des d’ahir amb un desfibril·lador de darrera generació cedit per la Fundació Barcelona Salut en el marc del projecte “Mercats de Barcelona cardioprotegits” impulsat per la nostra entitat i la Diputació de Barcelona, i que compta amb la col·laboració de l’Obra Social la Caixa. Aquest mercat, situat a l’Avinguda de la Constitució, té un total de 37 parades, de les que 7 són exteriors i ocupa una superfície de 1.860 metres quadrats. Aquesta localitat és la desena en cardioprotegir el seu mercat després de Badalona, l’Hospitalet, Sabadell, Sitges, Esplugues, Granollers, Barcelona ciutat, Sant Pere de Ribes i Viladecans. Properament s’instal·larà també un desfibril·lador portàtil al mercat de Badia del Vallès. L’Obra Social la Caixa ha estat present en aquesta iniciativa de salut pública des de l’inici.