Després de l’emissió dels 13 primers episodis del nou programa de TVE “La ciencia de la salud”, la direcció del ens públic ha renovat l’acord amb la Fundació Barcelona Salut per una segona temporada que abastirà 13 nous capítols que es començaran a rodar al setembre i s’emetran entre gener i maig de 2019. La nostra entitat actua com a responsable de continguts i coordinadora d’aquests capítols, cadascun dedicat a una de les patologies més prevalents a la societat espanyola. La duració de cada episodi és de 50 minuts. La primera temporada ha collit una significativa quota d’audiència, triplicant la mitja de la cadena, en aquest cas de La 2, a la primera emissió. Posteriorment, aquest programa passarà a La 1 i al Canal Internacional de TVE. En aquesta segona temporada s’abordaran noves malalties de la mà dels més reputats mèdics i investigadors. Al igual que a la primera temporada, cada capítol tindrà un mèdic conductor que abordarà els aspectes més significatius de la malaltia amb testimonis de pacients, avenços en diagnòstic per imatge, últimes innovacions en farmacologia, etc. Els 6 primers episodis d’aquesta segona temporada seran els dedicats a obesitat i nutrició, càncer de pròstata, esclerosis múltiple, aparell digestiu, diabetis i reumatologia.