La Universitat de Barcelona ha guardonat el científic Manel Esteller, un dels experts en epigenètica del càncer més conegut internacionalment i membre promotor de la Fundació Barcelona Salut amb el premi a la divulgació científica per la seva contribució a la difusió del coneixement i de la ciència al conjunt de la societat.
El científic va tenir un trobada amb el mitjans de comunicació amb motiu del premi on va reivindicar la “necessitat d’una bona divulgació perquè la societat valori la importància real de la investigació científica”.
Manel Esteller va rebre el premi per les seves actituds divulgatives: conferències, xerrades a estudiants, publicació de llibres de divulgació científica, la seva participació regular en mitjans de comunicació i l’activitat en les xarxes socials. Esteller és també col·laborador habitual de les planes de “Salud y Medicina” de El Periódico i de “Medicina” de El País, que gestiona la Fundació Barcelona Salut.