El doctor Josep Brugada, cardiòleg, exdirector de l’Hospital Clínic de Barcelona i un dels referents mundials en la mort sobtada, va ser protagonista del programa que emet TVE sota el títol de “Noms Propis” que presenta la periodista Anna Cler i que s’emet els dimarts a les 20:30h. Durant 30 minuts, un personatge de relleu de l’àmbit científic, cultural, esportiu o polític, explica les seves experiències professionals i personals en aquest espai que preten descubrir quelcom més dels personatges entrevistats. L’espai s’enregistra als estudis de TVE a Sant Cugat del Vallès i ha comptabilitzat fins ara 17 noms propis d’actualitat. A l’entrevista amb el Dr. Brugada es va analitzar la importància del projecte de cardioprotecció pública que lidera la Fundació Barcelona Salut, el fet de que aquesta malaltia cardiaca multipliqui per 20 les defuncions que produeixen els accidents de trànsit, així com la importància de tenir control del risc cardiovascular mitjançant una dieta equilibrada, exercici regular i evitar el tabac i moderar el consum d’alcohol.