El dilluns 19 de febrer va tenir lloc al Cinema Girona de Barcelona la presentació del programa pilot de la nova sèrie “La ciencia de la salud” que produiran conjuntament TVE i la Fundació Barcelona Salut. Aquest primer bloc inclourà 13 programes de 50 minuts cadascun dedicats a les patologies més prevalents a la societat actual, sota la direcció tècnica del comitè mèdic de Barcelona Salut. El primer d’aquests capítols, sobre medicina del dolor, s’emetrà a partir de la tercera setmana d’abril i setmanalment els successius. A aquesta sessió privada va assistir el director de TVE (La 2) Juan Manuel Hidalgo, juntament amb una bona part dels metges i investigadors que participaran en aquests programes i una ampla representació del sector sanitari.

En l’àudio de l’acte, s’escolta en primer lloc al Dr. Josep Brugada, president de la Fundació Barcelona Salut i seguidament (minut 05:33) al Sr. Juan Manuel Hidalgo, director de TVE (La 2)