Imagen metaslider 2
DSC_0817
Imagen metaslider 8
Imagen metaslider 4
Imagen metaslider 5
Cambra
carrusel 04
3
slider 06
005
slideresp05.jpg
Slider 2
Foto Esteller
03
carrusel 03
02
Muñeco slider
05
01
Dr. Kulisevsky
Doctor Prat
banner eyspain
Foto acuerdo
o1
1
Doctor Palao
carrusel
Sin título-2
esp 3
bcnyesp
2
slider 10
004
slider 01
slider 04
slider 02
slider 03
corazón
Hospital 1
Cesta 1
slider 07
slider 08
slider 09
slider 11
slider2
slider 13
slidertres01
platitos
sliderfarmacia.jpg
Ajos 1
manzanas1
sliderdesfi
sliderverdura
0056
0023
Foto Castells
carrusel 06
tarros2
03
04
Recortada Carmona
verdurita
002
slidertres02
Mercado de Parets
carrusel 05
Medalla recortada
Fotorecortada2
Carrousel 1
Carrousel 2
Carrousel 3
Carrousel 4
Carrousel 5
Carrousel 6
Carrousel 7
Carrousel 8
Carrousel 9
Carrousel 11
Carrousel 12
Carrousel 14
Carrousel 17
Carrousel 19
Carrousel 20
Imagen metaslider 6
carrusel 01
carrusel 02
001
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Segons va avançar la ministra de Sanitat el passat 17 de desembre a la reunió científica de la Fundació Barcelona Salut.

En un termini de tres anys, més de 3.500 productes alimentaris arribaran a les taules i prestatgeries dels comerços amb el 10% menys de mitja de contingut de sal, sucres afegits i greixos saturats, segons el pla de col·laboració amb els sectors de la indústria alimentària i la distribució, i més de 500 empreses que va presentar la ministra de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, Dolors Montserrat, i ja va avançar el passat 17 de setembre al transcurs de la reunió del consell mèdic i empresarial de la fundació Barcelona Salut celebrada a Caves Codorniu.

La mesura tindrà un gran impacte en la cistella de la compra, ja que els productes inclosos suposen el 44,5% de l’energia total del consum habitual. Els sucres afegits es reduiran el 10% en la majoria de productes làctics, els derivats càrnics, els nèctars de fruita, les salses de tomàquet, les begudes refrescants de llima-llimona i els cereals d’esmorzar de xocolata; el 18% en les maioneses; del 3,5% al 7,4% en els productes làctics considerats com “de indulgència” (flam, natilles, arròs amb llet), i el 5% en la brioixeria, pastisseries, gelats de gel, pa envasat i sales com el popular quètxup.