Imagen metaslider 2
DSC_0817
Imagen metaslider 8
Imagen metaslider 4
Imagen metaslider 5
Cambra
carrusel 04
3
slider 06
005
slideresp05.jpg
Slider 2
Foto Esteller
03
carrusel 03
02
Muñeco slider
05
01
Dr. Kulisevsky
Doctor Prat
banner eyspain
Foto acuerdo
o1
1
Doctor Palao
carrusel
Sin título-2
esp 3
bcnyesp
2
slider 10
004
slider 01
slider 04
slider 02
slider 03
corazón
Hospital 1
Cesta 1
slider 07
slider 08
slider 09
slider 11
slider2
slider 13
slidertres01
platitos
sliderfarmacia.jpg
Ajos 1
manzanas1
sliderdesfi
sliderverdura
0056
0023
Foto Castells
carrusel 06
tarros2
03
04
Recortada Carmona
verdurita
002
slidertres02
Mercado de Parets
carrusel 05
Medalla recortada
Fotorecortada2
Carrousel 1
Carrousel 2
Carrousel 3
Carrousel 4
Carrousel 5
Carrousel 6
Carrousel 7
Carrousel 8
Carrousel 9
Carrousel 11
Carrousel 12
Carrousel 14
Carrousel 17
Carrousel 19
Carrousel 20
Imagen metaslider 6
carrusel 01
carrusel 02
001
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

L’actuació s’emmarca en l’objectiu de consolidar-se com a ciutat cardioprotegida

Els mercats municipals de Sabadell de La Creu Alta, Merinals, Campoamor i Torre-romeu tenen instal·lat ja un desfibril·lador portàtil gràcies a una iniciativa impulsada per l’Associació Barcelona Salut, l’Ajuntament de Sabadell i la Diputació de Barcelona, comptant amb la col·laboració de l’Obra Social “la Caixa”. Amb l’actuació, s’ha fet possible que la totalitat de mercats municipals de la ciutat siguin espais cardioprotegits, atès que el Mercat Central ja comptava amb desfibril·lador. Els cinc mercats municipals de Sabadell, Central, Creu Alta, Merinals, Campoamor i Torre-romeu, sumen un total de 214 parades.

Els desfibril·ladors que s’han instal·lat ara a 4 de les llotges s’han ubicat en llocs de màxima visibilitat i accessibilitat per tal de cardioprotegir tota l’àrea comercial i rodalies, i fan de Sabadell la quarta ciutat de Catalunya amb tots els seus mercats municipals dotats d’aquests dispositius, a disposició de qualsevol persona davant d’una necessitat terapèutica.

Aquest projecte s’emmarca dins del programa “Barcelona, territori cardioprotegit” que es va iniciar fa tres anys a la ciutat de Barcelona i compta amb el recolzament del Departament de Salut de la Generalitat, el SEM i diferents col·lectius professionals, entre ells el Col·legi de Farmacèutics de Barcelona i l’Associació de Farmàcies de Barcelona. Darrerament l’Associació Barcelona Salut ha signat un acord amb la Diputació de Barcelona per estendre la cardioprotecció a tots els mercats municipals de la província. La iniciativa compta amb el suport de l’Obra Social “la Caixa”.

Així mateix, la instal·lació de desfibril·ladors als mercats complementa el procés encetat per Sabadell per tal de consolidar-se com a ciutat cardioprotegida i pel qual en els darrers mesos s’ha ampliat la xarxa d’equipaments municipals que disposen de desfibril·lador. Les accions tindran continuïtat aquest 2017 amb la instal·lació de desfibril·ladors a les unitats mòbils de Policia Municipal i es valorarà la necessitat d’instal·lar aparells al carrer. Tot plegat, s’acompanyarà d’una campanya de formació i sensibilització, primer als efectius policials i després al conjunt de la ciutadania, tal i com ara s’ha fet amb els paradistes dels mercats de Sabadell.