Una iniciativa de la Fundació Barcelona Salut i de la Conselleria de Justícia permet dotar de tres desfibril·ladors a aquest recinte.

La Conselleria de Justícia i la Fundació Barcelona Salut han signat un acord per cardioprotegir diferents edificis judicials de Barcelona, entre ells el Palau de Justícia, seu també del TSJC. En aquest edifici hi treballen més de 700 persones en diferents òrgans administratius i judicials i es calcula que el visiten per diferents causes una mitjana de 300 persones diàries.

Aquest Palau centenari s’ubica al Passeig Lluís Companys de Barcelona i en el mateix s’han instal·lat tres desfibril·ladors de darrera generació per tal de protegir les diferents plantes de l’edifici.

També s’ha instal·lat un altre desfibril·lador en l’edifici de Barcelona seu del CIRE (Centre d’Iniciatives per a la Reinserció) del carrer Enric Granados.