L’Ajuntament de Begur ha incorporat un nou desfibril·lador extern automàtic (DEA) a la platja de sa Tuna. Complementa els dos que ja va instal·lar a principi d’estiu a les dues instal·lacions esportives –al camp de futbol i al pavelló– i els tres aparells que gestiona el Dipsalut –als exteriors del local polivalent d’Esclanyà i del consultori mèdic de Begur, i a la plaça Forgas.

A banda dels desfibril·ladors en espais públics, a disposició de veïns o visitants que tinguin una aturada cardíaca sobtada, la policia local i Protecció Civil disposen de dos aparells portàtils. L’aparell de sa Tuna, fora de la temporada d’estiu, estarà a disposició del cos policial.

ABS promou l’ús de desfibril·ladors a les platges mitjançant la campanya encetada l’estiu passat a localitats gironines de Santa Cristina d’Aro i Sant Feliu de Guixols, a la que s’afegeix ara Sa Tuna